Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 15/11/2021

Overweeg jij een crypto cursus van 'Alles over Crypto' te kopen? Goed nieuws! Wij hebben een uitgebreide Alles over crypto review voor je klaar staan.

We zullen hier dieper ingaan op de oprichters, producten, ervaringen, voor-en nadelen en we eindigen met een persoonlijke review.

Wij van ThinkRich leggen je alles uit op het gebied van belegen, crypto en personal finance. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder!

Direct naar de Crypto Masterclass actie pagina?


Wat is Alles Over Crypto?

Alles Over Crypto is een bedrijf dat is opgericht door 3 mannen die zeer geïnteresseerd zijn in crypto. Het bedrijf is in 2017 opgericht. Zij hebben dit opgericht omdat ze denken dat de cryptocurrency's en blokchain de toekomst gaat zijn. Het doel hierbij is dat ze de kennis die ze hebben willen overdragen aan heel Nederland en België. De 3 mannen willen hun passie delen en ze zijn op de hoogte van het crypto nieuws, crypto informatie en crypto producten. Ze willen de mensen die lid worden van Alles Over Crypto meenemen in een succesvol crypto avontuur.

alles over crypto review


Bovendien lees je op Alles over Crypto tips rond het uitkiezen van brokers. Dit zijn brokers als Binance, Bitvavo en Coinmerce. Hiernaast kan je nog de actuele koersen bekijken en worden er blogs op geschreven. Tot slot gaat is er nog een forum voor gebruikers. Hierop kunnen ze problemen melden en informatie uitdelen.

Het bedrijf biedt verschillende producten aan. Dit zijn producten die ervoor zorgen dat je steeds meer gaat leren over crypto en blockchain. Op deze manier kan je proberen geld te verdienen met crypto. Verder in het artikel zullen we dieper ingaan op de verschillende producten. Alles Over Crypto biedt zelfs een gratis training aan. Hierin kunnen bezoekers zelf kijken ze crypto interessant vinden.

GRATIS TRAINING:
Zo begin je met Bitcoin & cryptomunten zonder kennis of ervaring!

 • Ontdek met welke strategie je geld kunt verdienen
 • Leer hoe Bitcoin en crypto precies werken
 • Ontdek cryptomunten die de potentie hebben om x100 te gaan
 • BONUS: Ontvang 3 gratis E-books!

Wie zitten erachter Alles Over Crypto?

Er zitten 3 mannen achter het succes van Alles Over Crypto. Deze hebben ieder hun eigen skills en ze zijn het hart van het bedrijf.

Patrick Suiker

Patrick Suiker is één van de 3 oprichters. Hij is al een ondernemer sinds vroeger en heeft meerdere handeltjes gehad. Hierbij kan je denken aan het verkopen van bloemen, meubels en computers etc. Hierbij heeft hij verschillende banen gehad in de sales. Dit waren bij bedrijven als YoungCapital, Flynck en Enactus.

In 2013 begon Patrick Suiker aan de crypto. Toen had Litecoin hem overtuigd en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de cryptowereld. Omdat er in die tijd weinig cursussen waren vond hij het moeilijk om alles onder de knie te krijgen. Dat is ook één van de redenen dat Alles Over Crypto is opgericht. Verder heeft Patrick Suiker nog een master gehaald in Entrepeneurship. Ook heeft hij op verschillende universiteiten gezeten. Zijn missie voor het bedrijf is dat heel Nederland voor gaat lopen op de rest van de crypto wereld.

Bij Alles Over Crypto publiceert Patrick Suiker nieuws over actuele informatie en producten. Dit is logischerwijs allemaal crypto gerelateerd. Naast het feit dat Patrick co-founder is, helpt hij ook nog andere bedrijven met het realiseren van de blockchaintechnologie.

Derek Westra

De andere mede-oprichter is Derek Westra. Derek Westra is zeer geïnteresseerd in de psychologie van de gehele economie. Daarom heeft hij een master in gedragseconomie & speltheorie. Hier kwam ook gelijk de eerste ontmoeting met crypto. Hij had toen al snel het gevoel dat dit de toekomst zal gaan worden. Voor hem is de economie bijna een obsessie geworden.

Derek Westra is dan ook bij Alles Over Crypto ook bij de psychologie kant van de economie betrokken. Verder heeft hij op de Universiteit van Amsterdam gezeten waar hij zich dus ging verdiepen in de economie. Derek Westra is ook nog freelance editor geweest voor Scribbr. Hier keek hij scripties na van verschillende schoolniveaus. Hierna is hij eigenlijk in de markt gebleven als freelance growth hacker. Derek heeft hier opdrachten gedaan voor MT MediaGroep, Sizo, MT Sprout en nog veel meer andere bedrijven.

Als growth hacker hielp hij andere bedrijven om een maximale groei te bereiken. Dit doet hij trouwens nog steeds naast z'n bij Alles Over Crypto. Ook zet Derek Westra zich nog in voor een stichting die Afrikaanse dieren helpt. Met de kennis die hij heeft opgedaan heen probeert hij dit te delen via Alles Over Crypto aan nieuwe mensen.

Robin Westra

De laatste co-founder van het bedrijf is Robin Westra. Hij is eigenlijk de technische kant van Alles Over Crypto. Robin heeft namelijk een bachelor behaald in Computer Science. Hiermee zorgt hij ervoor dat bezoekers goed gebruik kunnen maken van de website. Het is voor hem ook makkelijker om de blockchaintechnologie van munten te begrijpen.

Robin Westra kan snel zien welke munten er potentie hebben en welke er geen potentie hebben. Deze noemt hij ook wel 'shitcoins'. Hij heeft eerst Gymnasium gedaan en daarna gestudeerd op de Vrije Universiteit Amsterdam. Voordat Alles Over Crypto werd opgericht heeft Robin een tijdje als verkoopmedewerker gewerkt. Hierna heeft hij 4 jaar een functie beoefend als Magento Developer. Daarna werd Robin Westra een van de mede-eigenaar van Alles Over Crypto. Met de gedachtegang om de cryptowereld te veroveren proberen ze een grote doelgroep te bereiken.

Verder is Robin een perfectionist en maakt hij de website heel snel zodat het goed blijft werken. Hierdoor kunnen de bezoekers actief gebruiken maken van Alles Over Crypto. Met de kennis die hij heeft probeert hij een bijdrage te leveren aan de content van de website.


Welke producten biedt Alles Over Crypto aan? 

Er zijn verschillende producten die Alles Over Crypto aanbiedt. In deze alles over crypto review vertellen we je alles hierover. Dit zijn producten die bedoeld zijn om ervoor te zorgen dat gebruikers winst gaan maken in crypto.

Hierna proberen ze samen met de gebruikers de crypto wereld over te nemen en een stap voor te zijn. Er zijn 5 hoofdproducten die ze verkopen en die worden hieronder behandeld.

Gratis Training

Het eerste wat ze aanbieden op de website is een gratis training. Deze is zelfs geschikt voor mensen die geen kennis, ervaring of kapitaal hebben. Dit is een webinar van 1,5 uur waarin je de basis leert van crypto. Hiernaast krijg je 3 gratis e books die je nog meer informatie geven. Verder ben je na de gratis training in staat om je eerste crypto te kopen. Weet je op welke strategie je moet gebruiken. Snap je waar je crypto kunt kopen en ben je heel wat informatie rijker.

Crypto Mastery

De crypto mastery focust zich vooral op de fundamentele analyse en hoe je de kansen van crypto moet benutten. Hierbij krijgen de gebruikers signalen van trends die eraan komen. Op deze manier zijn ze als eerst bij de nieuwe cryptomunten of trends.

Alles Over Crypto zorgt ervoor dat ze over deze informatie verschaffen. Bij het abonnement krijg je ook nog informatie video's en gaan er leden livestreamen. Deze helpen dat je de trends nog beter gaat gebruiken. De kosten hiervan zijn 47 euro per maand.

Crypto Signals

Bij crypto signals krijgen gebruikers een tradingsabonnement. Hier wordt er meer gekeken naar de technische analyse en wordt er dieper ingegaan op trading zelf. De leden krijgen die de discord signalen van de cryptowereld. Hierdoor kunnen ze weten welke coin ze moeten kopen en op welk moment.

Er wordt ook uitgelegd wanneer ze de coins het best weer kunnen verkopen. Ze proberen de leden hier zoveel mogelijk winst te laten maken. Het voordeel hiervan is dat de leden zelf minder onderzoek hoeven te doen en dat de kans klein is dat ze signalen missen. De kosten hiervan zijn 47 euro per maand.

Crypto Parels

Crypto Parels is een boek wat verkocht wordt door Alles Over Crypto. Hierbij krijg je na de aanschaf gelijk een mail met een link tot een crypto portfolio. In dit portfolio staan het overzicht van de munten. In Crypto Parels wordt er uitgelegd welke munten er in de toekomst flink gaan stijgen.

Dit is een schatting van Patrick Suiker en Derek Westra. Het boek is gemaakt omdat veel munten in een korte tijd grof kunnen stijgen. Dat is in het verleden vaker gebeurd. Crypto parels probeert ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent. De kosten hiervan zijn 97 euro. Als je de crypto masterclass doet krijg je de crypto parels er gratis bij.

Crypto Masterclass

Als laatste product hebben we de crypto masterclass. Dit is een verzamelpakket van alles op Alles Over Crypto (dus ook de andere bovenstaande producten). Hierin leer je te investeren en traden in cryptomunten. Alle kennis is samengevoegd en wordt uitgelegd in de crypto masterclass.

Hierna wordt beloofd dat je zelfstandig kan investeren en traden. Bij de crypto masterclass krijg je ook verschillende (e)boeken. De crypto parels is daar één van. Verder krijg je nog een uitgebreide cursus en vele andere documenten. De kosten hiervan zijn 1997 euro. Het kan ook in 2 termijnen betaald worden.


Crypto Masterclass Review

Bij Alles Over Crypto zijn er dus meerdere producten. Wij gaan nu dieper in op het totaalpakket van het bedrijf. Dit is de crypto masterclass. Het is een gewilde cursus die over het algemeen goed beoordeeld wordt. Hieronder is een duidelijke en brede crypto masterclass review.

Wat krijg je bij Crypto Masterclass?

Bij de crypto masterclass kunnen bezoekers gebruik maken van verschillende producten. Ze krijgen 13 modules met in totaal 204 lessen. Deze modules gaan van tot de basis van crypto naar het geld verdienen ermee. In het begin krijg maak je kennis met de docenten van de cursus. Dit zijn Patrick Suiker en Derek Westra. Ze geven wel aan dat ze geen fincancieel adviseurs zijn maar dat het echt informatief is. Dit is dus een uitgebreide cursus over crypto. Bij deze crypto cursus word je ook op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en trends. De crypto cursus zorgt er dus voor dat je nieuwe aspecten leert.

Hiernaast krijgen gebruikers nog: een crypto portfolio, bitcoinbijbel, crypto belastinggids, crypto investment pooling en verschillende gratis e books. Aan het eind van de modules krijg je nog eindexamens. Hierin kan je laten zien of je de stof goed begrepen hebt en of je klaar bent om te beginnen met crypto.

GRATIS TRAINING:
Zo begin je met Bitcoin & cryptomunten zonder kennis of ervaring!

 • Ontdek met welke strategie je geld kunt verdienen
 • Leer hoe Bitcoin en crypto precies werken
 • Ontdek cryptomunten die de potentie hebben om x100 te gaan
 • BONUS: Ontvang 3 gratis E-books!

Wat leer je bij Crypto Masterclass?

Bij de crypto masterclass heb je verschillende modules. Deze zijn gemaakt om te verdienen met crypto. Hieronder worden ze kort behandeld en kan je dus zien wat je leert bij de crypto masterclass. 

Module 1: Het geld van de toekomst

In de eerste module zitten er 15 lessen. Hier wordt er echt kennis gemaakt met crypto zelf en de munten. Er worden vooral begrippen en informatie uitgelegd. Dit wordt uitgelegd in tekst maar ook in video's. Tijdens de module kun je kennis testen en krijgen gebruikers een cryptocurrency begrippenlijst. Dit is meer een algemene module in plaats van dat je diepgaande informatie krijgt.

Module 2: Je Eerste cryptocurrency

Hierin ga je leren om je eerste cryptocurrency te kopen. Er worden verschillende handelsplatformen laten zien en hun eigen specialiteiten. Hierdoor kunnen gebruikers een bewuste keuze maken voor een platform. In deze module worden er 11 lessen gegeven. Leden kunnen de crypto portfolio gebruiken als hulpmiddel. Hierna ben je in staat op je eerste aankoop te doen en te beginnen op de crypto markt.

Module 3: Maak een killer start

De derde module gaat over een goede start hebben. Dit gaat niet alleen over crypto maar vooral in het algemeen. Er wordt hier uitgelegd over hoe goed je moet voorbereiden om te beginnen. Deze module bevat 6 lessen en gaat vooral in op je eigen krachten. Daarnaast worden er veel gemaakte fouten besproken en komen ook oplichters aanbod. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat leden een goede start maken.

Module 4: Je onbreekbare kluis

In de vierde module van de crypto masterclass gaat het vooral over de wallet van crypto. In de hedendaagse wereld kan je geld op de bank zetten maar bij crypto werkt dit anders. Er wordt dus dieper ingegaan op hoe je crypto kan bewaren en op welke plekken.

De verschillende wallets zorgen voor verwarring en dat proberen zij uit de wereld te helpen. In deze module staan 11 lessen die je alles uitleggen over het 'bank' systeem van crypto.

Module 5: Je winsten cashen

Er wordt bij de vijfde module ingegaan om het uitcashen van je winst. Het is eigenlijk een goed vervolg van module vier. Hierin wordt ingegaan hoe je het geld van de wallet over kan brengen naar echte euro's.

Dit is soms moeilijker dan je zal denken en dit wordt door Patrick en Derek duidelijk uitgelegd. Er zijn hier drie methodes voor die uitgelegd worden. De voor-en nadelen worden ook besproken. De module heeft in totaal 7 lessen. 

Module 6: De allereerste investeerder

Het onderwerp van deze module is een beetje vaag maar het gaat voornamelijk over nieuwe cryptomunten van bedrijven. Er wordt hier uitleg gegeven over het investeren in die cryptomunten.

Patrick en Derek leggen uit hoe je deze munten kan vinden. Dit wordt eigenlijk als een crowdfunding gezien voor de bedrijven. Ze hebben simpelweg een startkapitaal nodig. In deze module staan 13 lessen.

Module 7: Een passief Crypto-inkomen

Bij deze module hebben de gebruikers al veel kennis opgedaan over crypto. Daarom wordt er hierin al informatie gegeven over een passief crypto-inkomen.

Dit is eigenlijk een inkomen waar je geen werkzaamheden hoeft te doen. Er wordt kennis gemaakt met verschillende methodes die hiervoor kunnen zorgen. Je maakt als lid ook kennis met verschillende brokers die crypto aanbieden. Deze module heeft in totaal 11 lessen.

Module 8: De Crypto-trends de baas

In deze module gaat het vooral over de crypto trends die gaande zijn. Dit is een nieuwe module maar hij is erg handig. Hiermee proberen ze ervoor te zorgen dat leden op de hoogte zijn van de trends. De trends zijn erg belangrijk in de crypto wereld en op deze manier kunnen ze erop in spelen. In de hoop dat ze hier ook gebruik van gaan maken. In deze module staan 8 lessen. Leden kunnen hierdoor niets missen en kunnen toekomstige trends voorspellen.

In deel 1 gaat het vooral over de basis van crypto. Er wordt een goede uitleg gegeven over deze wereld. Deze informatie hebben ze gebruikers nodig om naar het tweede deel te gaan.

Module 1: The Winning Mindset

Het begin van deel 2 gaat over de mindset van een crypto investeerder die successen wil behalen. Ze leggen uit dat alles begint met een goede mindset. Dit geldt niet alleen voor crypto, maar ook alle andere aspecten in de wereld. Daarom wordt er in deze module aandachtig op in gegaan zodat de leden goed beginnen. Het is voor ieder persoon anders maar het is wel een belangrijk aspect om mee te nemen. Deze module heeft 23 lessen.

Module 2: Vrijheid dankzij Crypto Trading

Hierin wordt er besproken over het behalen van vrijheid door crypto trading. Dit gaat minder over het investeren maar echt over het traden. Er wordt uitgelegd hoe je dat het beste kan doen en alles wat erbij komt kijken. De crypto cursus probeert ook duidelijk het verschil uit te leggen. Ook wordt er hier dieper ingegaan op de verschillende brokers. In deze module staan 23 lessen.

Module 3: De beste Crypto Trading Tools en Indicatoren

In de derde module gaat het vooral over tools die crypto trends kunnen herkennen. Hierdoor kunnen leden op de trends inspelen. Dit heeft ook te maken met trading. Er wordt hier dieper ingegaan op hoe je echt geld kan verdienen met crypto. De crypto cursus probeert je op de hoogte te brengen van die trends. Door de trends te begrijpen krijgen leden ook steeds meer kennis over crypto. Deze module heeft 15 lessen.

Module 4: Word Crypto Trading Master

Deze module heeft ook een beetje een vreemde titel maar hier gaat nog dieper in op crypto zelf. Er wordt hierin nog een keer extra informatie gegeven over crypto zodat leden de markt echt begrijpen. Ze gaan uitleggen welke invloed de munten op elkaar hebben en wat de gevolgen hiervan zijn. Dat is toch welk handig aangezien dit veel invloed op elkaar kan hebben. In deze module staan 20 lessen.

Module 5: Profiteren van een dalende markt

De laatste module gaat erover als de stijging van markt wat minder is dan gewoonlijk. Hoe ga je profiteren in een dalende markt? Er worden verschillende markten uitgelegd en hoe je hierop moet handelen. Dit kan namelijk per markt heel veel verschillen. De crypto markt blijft onvoorspelbaar en dit is daarom een hele handige module voor de leden. Deze module heeft 23 lessen.


Hoe zijn de Crypto Masterclass ervaringen van anderen?

De cursus van Patrick Suiker en Derek Westra heeft over het algemeen goede beoordelingen. Op Trustpilot heeft het een score van 4,8 ster. Dit is heel erg hoog aangezien 5 sterren het maximale. De meerderheid vindt het dan ook een uitstekende cursus. De gebruikers vinden de crypto masterclass heel erg leerzaam. Je leert hier niet alleen alles over crypto maar je leert jezelf ook beter kennen. Een andere gebruiker vindt het een hele duidelijke cursus. De crypto masterclass is heel toegankelijk en voor iedereen te doen. Je kan het op je eigen manier doen en er zit een hechte community achter.

Verder zijn er nog een aantal bekende recensenten die hun eigen ervaringen beschreven hebben. Zo vinden 'De Moderne Nomaden' het een leerzame cursus waar je op lange termijn winst kan maken. Het bedrijf 'Marc Healthy' vindt het uiterst geschikt voor beginners. Ze vinden het fijn dat er een goede afwisseling is tussen tekst en video's. De 'Online Rijkdom Specialist' vindt het een goede educatieve cursus. Zij vinden de crypto masterclass een cursus waar je gemakkelijk geld uit kan verdienen. Je kan meer verdienen dan de cursus je gekost heeft.

verhelderend. ik wilde altijd al iets meer weten over crypto. ik zal me er zeker meer in gaan verdiepen en zal proberen later bij jullie in te stappen als mijn financien t toelaten. bedankt voor de training. goed gevoel. gr Kees

Kees

ik heb tot nu toe met veel plezier de lessen doorlopen heel erg leerzaam

Thijs

De Masterclass is zeer verhelderend als je totaal geen kennis hebt over crypto. De uiteenzetting is zeer duidelijk en stelt je in staat om direct, met eenvoudige zaken, aan de slag te gaan. Veel noteren hoef je niet te doen, je ontvangt achteraf een link (48u geldig) om de training te herbekijken. Voor wie de eerste stappen wenst te zetten in de cryptowereld is de masterclass zeker een aanrader.

Peggy


Voor wie is Crypto Masterclass cursus geschikt?

De crypto masterclass cursus is voor iedereen geschikt. Dit betekent dat het voor beginners en experts een zeer aantrekkelijke cursus is. Eigenlijk is het gericht op mensen die willen beginnen aan crypto. Deel 1 van de module gaat over crypto in het algemeen. Als crypto expert weet je hier al veel van maar er valt nog heel veel te leren. Hierbij zal je ook heel veel leren van Deel 2.

Het is eigenlijk vooral geschikt voor mensen die bereid zijn om veel te leren over crypto. Het blijft een moeilijke markt en daarom is het wel belangrijk om het aandacht te geven. De mindset erachter is heel belangrijk. Dat krijg je ook mee in de cursus. Alles wordt duidelijk uitgelegd en leden kunnen het op hun eigen tempo volgen. Het is dan ook geschikt voor mensen die bijna geen startkapitaal hebben.

De crypto cursus (lees ook eens onze x10 met crypto review) is uitstekend geschikt voor beginners. Van begin tot het einde wordt je goed begeleidt. Het is duidelijk uitgelegd en je weet ook precies wat je aan het doen bent. Er wordt ook veel uitgelegd over algemene zaken in de samenleving. Veel zaken kunnen gebruikt worden in de crypto wereld.

GRATIS TRAINING:
Zo begin je met Bitcoin & cryptomunten zonder kennis of ervaring!

 • Ontdek met welke strategie je geld kunt verdienen
 • Leer hoe Bitcoin en crypto precies werken
 • Ontdek cryptomunten die de potentie hebben om x100 te gaan
 • BONUS: Ontvang 3 gratis E-books!

Wat zijn de voor-en nadelen van Crypto Masterclass?

Geld verdienen met crypto blijft heel moeilijk. Alles Over Crypto probeert dit makkelijker te maken voor je. Met de crypto masterclass word je hierin geholpen. Elke cursus heeft zo z'n voor-en nadelen. Deze worden hieronder behandeld.

Voordelen Alles over Crypto
 • Zeer uitgebreid aanbod: De crypto masterclass heeft een groot aanbod. Er zijn 13 modules met daarin 204 lessen. Deze lessen worden ook nu up-to-date gehouden en er worden steeds nieuwe toegevoegd. Dit betekend dat leden genoeg stof hebben om van te leren. Het is ook wel een hoog bedrag wat je betaald maar het aanbod is zeer breed.
 • Afwisseling in stof: Er zit veel afwisseling in de stof die ze aanbieden. Zo bieden ze de stof aan in tekst maar ook in video's. Dit is heel erg fijn voor de afwisseling en zorgt ervoor dat je de focus kan behouden. Alles Over Crypto kan zo ook meer mensen bereiken aangezien iedereen z'n eigen manier van leren heeft.
 • Grote community: Ze hebben een hele grote community die heel erg actief is. Als je de cursus hebt gekocht kan je informatie delen met andere leden. Deze kunnen je weer helpen of vragen stellen. Daarnaast zijn de medewerkers ook actief in deze community. Hierdoor word je altijd geholpen.
 • Goede toets vormen: De crypto masterclass heeft verschillende toets vormen. Denk hierbij aan examens en quizvormen. Dit zorgt ervoor dat leden de cursus echt serieus nemen en bereid zijn om te leren. Het maken van vragen zorgt er wel voor dat je het beter gaat begrijpen. Het fijne is ook dat er een goede afwisseling zit in de examens en quizvormen.
Nadelen Alles over Crypto
 • Geen zekerheid tot succes: Patrick Suiker en Derek Westra hebben aangegeven dat ze geen financieel adviseurs zijn maar alleen informatie geven. Dit betekent dat niet alles wat ze voorspellen ook zo uitkomt. Je bent uiteindelijk op jezelf aangewezen en de motivatie moet vanuit jezelf komen. Dat is natuurlijk niet erg maar het geld verdienen met crypto is hier geen zekerheid.
 • Soms traagheid bij de modules: Bij het gebruiken van cursus zijn kunnen de modules wat traag zijn. Het switchen tussen de modules kan een beetje langzaam gaan. Dit is niet heel erg maar dat kan soms vervelend zijn. Dit is ook het geval als je in de modules zitten. Het is niet altijd zo maar het kan soms gebeuren.
 • Veel informatie: De cursus heeft heel veel informatie en dat kan voor sommige mensen te veel zijn. Je krijgt veel uitleg en er komen allemaal verschillende begrippen aanbod. Het voordeel is wel dat je wel veel informatie tot beschikking hebt. Maar voor sommige mensen is het daardoor te lastig dus het is goed om de tijd te nemen ervoor.
 • Lange termijn focus: Crypto is vaak een focus op lange termijn. De cursus maakt dit ook duidelijk tenzij je veel aan trading wilt gaan doen. Dit is geen goede optie om snel geld mee te verdienen. Als je zoek bent naar snel geld verdienen is dit geen goede optie. Je moet wel weten waar je aan begint.

Onze ervaringen met Crypto Masterclass

We kunnen dit artikel niet eindigen zonder een eigen review te geven. Deze cursus is zeker aan te raden. De crypto masterclass is een zeer overzichtelijk en leerzaam. Er zit meer dan genoeg informatie in om succesvol te worden in de crypto wereld. Verder is het nog een fijn platform om op te werken. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de filmpjes zijn van goede kwaliteit. Het is ook zeer handig dat je kan toetsen aangezien je er dan echt achter komt of je de informatie goed hebt opgenomen.

Crypto masterclass is één van de beste crypto cursussen van dit moment. We hebben verschillende cursussen getest en deze stak er wel echt bovenuit. Hierdoor kunnen we goed vergelijken en een mening geven. Patrick en Derek zijn echte docenten die alles goed uitleggen. Uit andere reviews is gebleken dat veel mensen al rendement hebben gehad door deze cursus. Het blijft een hele handige cursus maar de discipline en motivatie moet echt vanuit jezelf komen. Ze geven geen garantie tot succes tenzij je er veel aandacht aan besteedt.

Wij geven de crypto masterclass cursus een 8.8 als eindcijfer. Geen enkele cursus is perfect maar deze komt er wel van in buurt. De oprichters hebben veel ervaring en dat is ook te zien in de content die ze maken. Ze besteden veel tijd aan de cursus en zijn heel erg duidelijk in de uitleg. Het grote aanbod en de manier van informatie overbrengen zorgt ervoor dat ze zo'n hoog cijfer hebben gekregen. Wij hebben hard gewerkt om de cursus goed uit te leggen. Als jij nog vragen hebt horen we graag in de opmerkingen hieronder.

Direct naar de Crypto Masterclass actie pagina?

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>