• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Crypto
  • /
  • Aion Verwachting: Wat gaat deze munt de aankomende jaren doen? [2023-2030]

Wist je dat er op dit moment honderden verschillende blockchains nog niet met elkaar verbonden zijn? Daardoor kan er niet of nauwelijks informatie met elkaar gedeeld worden. Aion probeert deze blockchains direct met elkaar te verbinden waardoor er oneindig veel mogelijkheden zijn.

In dit artikel gaan we dieper in op de Aion verwachtingen en de toekomst van deze cryptomunt. Verder gaan we je alles vertellen over de prijsvoorspellingen. Ook vertellen we je precies waarom wij ervan overtuigt zijn dat deze munt de aankomende jaren nog veel zal gaan stijgen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

REACTIE: Maak een account aan en handel € 1000,- euro GRATIS aan Crypto bij Bitvavo!

Wat is Aion (AION)?

Voordat we je alles gaan vertellen over de Aion verwachting is het handig om eerst terug te gaan naar het project. AION is een cryptocurrency wat zichzelf een derde generatie multi-blockchain systeem noemt. Ze focussen vooral op het oplossen van privacy- en schaalbaarheidsproblemen (veel blockchains hebben deze problemen).

De AION crypto munt werd in 2017 opgericht door Matthew Spoke. Het hoofddoel hierbij was om blockchains met elkaar te verbinden. Hierdoor moet het uitwisselen op grote schaal mogelijk zijn. De oneindig nieuwe mogelijkheden zouden dan voor nieuwe kansen zorgen. 

Het grote verschil van Aion en andere cryptovaluta is de interoperabiliteit. Op veel blockchains is de informatie goed en veilig opgeslagen. Het is alleen lastig om deze informatie naar een ander ecosysteem te verplaatsen. Dit wordt gedaan door tussenpersonen. Interoperabiliteit neemt deze taak over waardoor de transacties sneller, goedkoper en veiliger zijn.

Met Aion kun je dus makkelijker informatie van het ene ecosysteem naar het andere systeem krijgen. Dit betekent dat het sneller gaat en dat je meer controle hebt over je geld.

Verder willen ze zich onderscheiden door uitwisseling op grote schaal mogelijk te maken door Virtual Machine. Tot slot willen ze dat gebruikers hun eigen blockchain kunnen maken de Aion blockchain.

Andere crypto coins:

- Loopring
Ravencoin

Koers Aion

Op zoek naar de actuele koers van Aion? Zoek niet verder! In onderstaande grafiek is de huidige koers van AION te zien. Zoals je kunt zien heeft de coin een flinke stijging gehad in 2018. Daarna is de koers weer flink gedaald maar er zit nog altijd veel potentie in deze munt. Waarom? Lees snel verder!

Historische Koers Aion

Hierboven in de grafiek is de historische koers van de Aion coin te zien. Aion ging in 2017 live en steeg toen flink. Daarna is de koers flink wat gedaald. In Mei van 2018 steeg de Aion coin koers weer maar daarna daalde het vervolgens weer.

De all time high van AION was in Januari 2018. Toen stond de Aion crypto coin op ongeveer 8,7 euro. Dat is een flinke stijging ten opzichte van 2 maanden ervoor. Toen stond de Aion crypto coin op 0,69 euro.

De all time high was veruit het hoogtepunt voor AION. Daarna is de koers flink gedaald. In 2018 is de koers nog een paar keer gestegen. Hier werd zelfs weer bijna een waarde van 3,47 euro gehaald. Uiteindelijk is het in 2019 zelfs weer tot een waarde gekomen van begin 2017. Aion probeert blockchains met elkaar te verbinden en op die manier weer te stijgen.

Via bovenstaande tabel kun je overigens direct Aion kopen met iDeal. Je koopt dan via het Bitvavo platform. Na het vergelijken van alle cryptobrokers, weten we dat deze het best is omdat de handelskosten enorm laag zijn.

🎁 Bitvavo geeft onze lezers een welkomstbonus van €1000.🎁

Aion koers verwachting

Wat is de Aion koers verwachting? Wat gaat er gebeuren met het Aion project in de toekomst? Welke stappen zet Aion in 2023 en 2024? Dit zijn allemaal vragen waar moeilijk antwoord op te geven is, maar aan de hand van gegevens kunnen er wel voorspellingen gedaan worden.

Toch denken wij dat toekomst voor Aion hoopgevend is. Het hoogtepunt was in 2018 en daarna zijn ze flink gedaald. Ondanks dit verwachten wij dat Aion mooie stappen kan gaan zetten in de toekomst (geen financieel advies).

Waarom? Aion focust zich vooral op privacy- en schaalbaarheidsproblemen. Veel blockchains hebben dit en Aion heeft naar eigen zeggen hier een oplossing voor. De verwachting is dat steeds meer gebruikers geïnteresseerd raken in blockchains waar gebruik wordt gemaakt van interoperabiliteit.

Hierbij is ook de verwachting dat gemak en veiligheid in de toekomst steeds belangrijker wordt. Aion wil de goedkope prijs, snelheid en veiligheid waarborgen. Daarom hebben wij vertrouwen in dit project.

Aion kan mooie stappen gaan zetten als de juiste gebruikers investeren in de coin. Hierdoor kunnen ze groeien in de toekomst.

Aion prijsvoorspelling 2023 – 2028

De Aion coin verwachting voor de toekomst is goed. Wij voorspellen dat deze cryptocurrency de komende jaren flink zal gaan stijgen. Na de all time high zijn ze flink gedaald maar het hoogtepunt was veelbelovend. De all time high is hopelijk een goede voorbode voor de toekomst.

Het oplossen van de privacy- en schaalbaarheidsproblemen kunnen voor meer aandacht zorgen. Doordat Aion dit wilt oplossen verwachten we dat dit een positief effect heeft op de coin.

Maar hoe ziet de koers van AION er de komende jaren uit? Wat gaat er precies met de prijs gebeuren? Hoe staat Aion er over 10 jaar voor? Dit zijn moeilijke vragen om precies antwoord op te geven. Daarom hebben we goed onderzoek gedaan en verschillende prijsvoorspelling websites gecheckt. Hier zijn prijsvoorspellingen gedaan door crypto experts dus deze zijn redelijk betrouwbaar.

In de grafiek hieronder zijn de Aion prijsvoorspellingen te zien. De verwachtingen van de munt zijn positief. Het lijkt komende jaren te gaan stijgen. In 2028 staat Aion zelfs ongeveer op 0,5 euro. Dat is hoger dan wat ze op dit moment hebben. 

Dit is natuurlijk een indicatie en daarom is niet zeker te zeggen dat het zo gaat lopen, maar de voorspellingen zijn in ieder geval goed.

Aion

Bron: digitalcoinprice.com/

Waarom stijgt Aion?

Waarom stijgt Aion eigenlijk? Het is een veelgestelde vraag en om die reden kon dit niet ontbreken in dit artikel. Het Aion nieuws speelt hier in grote rol in. Zodra AION positief in het nieuws is geweest zie je eigenlijk direct een stijging.

Dit komt door het feit dat investeerders vaak besluiten in een cryptomunt te investeren wanneer ze bijvoorbeeld positieve berichten lezen over de munt. Het bijhouden van het Aion coin nieuws is dan ook altijd een goed idee omdat je zo op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen rond deze munt.

Aion kopen of niet?

Aion kopen of niet? Dit is een vraag waar moeilijk antwoord op te geven is. Het is onmogelijk om precies te bepalen wat er met de markt gaat gebeuren. Daarom hebben zelfs ervaren crypto investeerders moeite met deze vraag. Als jij twijfelt om te investeren in Aion raden wij aan om eerst goed onderzoek te doen voordat je investeert.

Wij hebben veel vertrouwen in het Aion project omdat we de gedachtegang goed vinden. De privacy- en schaalbaarheids problemen oplossen door interoperabiliteit is een slim idee.

Verder verwachten wij dat de cryptomarkt in de toekomst steeds relevanter gaat worden. Hier kunnen crypto munten veel profijt van hebben. Wij verwachten dat AION hiervan kan gaan profiteren.

Via onderstaande grafiek kun je direct de Aion coin kopen met iDeal. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>