Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/10/2024

Wat is het vermogen van Eva de Mol? Eva de Mol heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkend vermogen opgebouwd. Als medeoprichter van CapitalT, een investeringsfonds dat zich richt op diversiteit en inclusiviteit binnen startups, heeft ze niet alleen financieel succes behaald, maar ook impact gemaakt in de investeringswereld.

Dit artikel zal je informeren over hoe Eva de Mol haar vermogen heeft opgebouwd en wat haar huidige salaris en geschatte vermogen zijn.

Naam

Eva de Mol

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

1984

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Venture Capitalist

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Investeringen in startups


Wat is het vermogen van Eva de Mol?

Wat is het vermogen van Eva de Mol? Wat is het vermogen van Eva de Mol? Hoewel haar exacte vermogen niet openbaar is, wordt aangenomen dat het aanzienlijk is. Als medeoprichter van CapitalT, een investeringsfonds dat miljoenen heeft opgehaald voor tech-startups, heeft ze een sterke financiële positie opgebouwd.

Eva de Mol combineert haar kennis als wetenschapper en investeerder om bedrijven te laten groeien. Haar geschatte vermogen is niet publiekelijk bekend, maar ze wordt beschouwd als een zeer succesvolle investeerder met een salaris dat past bij haar impact in de venture capital sector.

Leuke weetjes over Eva de Mol

  • Eva de Mol heeft haar doctoraat behaald op een onderzoek naar de prestaties van startup-teams.
  • Het door haar opgerichte investeringsfonds, CapitalT, richt zich bewust op het ondersteunen van startups met diverse teams

Wie is Eva de Mol?

Eva de Mol is een succesvolle investeerder en ondernemer, geboren in 1984 in Nederland. Ze begon haar carrière met een indrukwekkende academische achtergrond: ze studeerde aan de Universiteit van Amsterdam, behaalde een PhD aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit van Berkeley. In haar onderzoek richtte ze zich op de prestaties van startup-teams, een onderwerp dat haar passie voor ondernemerschap weerspiegelt.

In 2019 richtte ze samen met Janneke Niessen CapitalT op, een venture capitalfirma die zich inzet voor startups met diverse teams, met speciale aandacht voor vrouwelijke ondernemers. Wie is Eva de Mol? Ze is een pionier op het gebied van inclusiviteit in de investeringswereld, en haar werk heeft een grote invloed gehad op de manier waarop startups financiering krijgen.

Nu, in 2024, is Eva nog steeds actief in de investeringswereld en een sterke voorvechter van diversiteit binnen startups. Naast haar zakelijke prestaties is ze ook moeder van drie kinderen, en houdt ze haar werk-privébalans zorgvuldig in evenwicht. Haar huidige functie als investeerder en medeoprichter van CapitalT stelt haar in staat om met veel passie de toekomst van ondernemerschap vorm te geven.


Hoe verdient Eva de Mol haar geld?

Het vermogen van Eva de Mol is grotendeels opgebouwd door haar werk als venture capital-investeerder. Ze heeft met CapitalT meer dan 50 miljoen euro opgehaald om te investeren in startups die zich richten op technologie en duurzaamheid.

Een groot deel van het vermogen van Eva de Mol komt voort uit haar investeringen in diverse bedrijven, met een focus op startups die geleid worden door vrouwen en mensen van verschillende achtergronden. Het vermogen van Eva de Mol is een resultaat van slimme investeringen en haar toewijding aan diversiteit en inclusiviteit in de techwereld.


Hoeveel verdient Eva de Mol per maand?

Hoewel er geen exacte cijfers bekend zijn over het salaris van Eva de Mol, is het duidelijk dat ze een zeer invloedrijke rol speelt binnen CapitalT en in de investeringswereld. Het salaris van Eva de Mol hangt waarschijnlijk samen met haar positie als medeoprichter en investeerder.

Mocht haar exacte salaris niet publiekelijk zijn, kun je ervan uitgaan dat het passend is voor haar functie en verantwoordelijkheden binnen de venture capitalwereld.


FAQ

Hoe heeft Eva de Mol haar vermogen opgebouwd?

Eva de Mol heeft haar vermogen opgebouwd door haar werk als venture capital-investeerder. Met haar bedrijf CapitalT investeert ze in technologiegedreven startups, met een focus op diversiteit.

Wat is het geschatte vermogen van Eva de Mol?

Het exacte vermogen van Eva de Mol is niet bekend, maar ze wordt gezien als een succesvolle investeerder met aanzienlijke inkomsten uit haar investeringen via CapitalT.

In welke startups heeft Eva de Mol geïnvesteerd?

Eva de Mol heeft geïnvesteerd in diverse tech-startups, waaronder bedrijven die zich richten op duurzaamheid en educatie.

Hoeveel verdient Eva de Mol?

Het exacte salaris van Eva de Mol is niet openbaar, maar haar inkomen wordt passend geacht voor haar positie als medeoprichter van een groot investeringsfonds.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>