Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/10/2024

Het vermogen van Arjen Huffels is moeilijk exact vast te stellen, omdat er geen openbare cijfers beschikbaar zijn. Huffels, bekend als haarstylist en ondernemer, bouwde zijn carrière op met zijn eigen kapsalon in Amsterdam-Zuid.

Tegenwoordig woont hij in Italië, waar hij met zijn partner olijfolie produceert en vakantiehuizen verhuurt. Schattingen over zijn vermogen zijn niet publiek, maar gezien zijn diverse ondernemingen, wordt aangenomen dat hij een aanzienlijk inkomen genereert door zijn uiteenlopende activiteiten.

Naam

Arjen Huffels

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

1970

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Haarstylist, ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Kapsalon, olijfolieproductie, verhuur vakantiehuizen


Wat is het vermogen van Arjen Huffels?

Wat is het vermogen van Arjen Huffels? Hoewel er geen concrete cijfers beschikbaar zijn, heeft Huffels met zijn carrière als haarstylist, zijn eigen kapsalon, en de verhuur van vakantiehuizen en productie van olijfolie in Italië vermoedelijk een aanzienlijk vermogen opgebouwd.

Schattingen zijn niet bekend, maar zijn diverse ondernemingen zouden hem een stabiel en goed inkomen moeten opleveren.

Leuke weetjes over Arjen Huffels

  • Arjen en zijn partner produceren hun eigen olijfolie, genaamd 'Aldo Picasso Olio'.
  • Hij verhuurt een vakantiehuis in Puglia, Italië.

Wie is Arjen Huffels?

Wie is Arjen Huffels? Arjen is een Nederlandse haarstylist die internationale bekendheid verwierf door te werken met prominente merken en sterren, waaronder Martijn Krabbé.

Opgegroeid in Nederland, opende hij zijn eigen kapsalon in Amsterdam-Zuid, waar hij jaren succesvol werkte. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij bedrijven zoals Andrélon en G-star. Samen met zijn partner Jacobien Schumacher, een influencer en documentairemaker, verhuisde Arjen naar het Italiaanse platteland.

Ze runnen daar een olijfoliebedrijf en verhuren vakantiehuisjes. Tegenwoordig is hij actief als ondernemer en huwelijksplanner in Puglia.


Hoe verdient Arjen Huffels zijn geld?

Het vermogen van Arjen Huffels komt voort uit zijn veelzijdige ondernemingen. Hij begon zijn carrière als kapper en werd bekend door zijn werk met BN’ers en internationale merken.

Zijn kapsalon in Amsterdam was een groot succes, maar hij besloot zijn leven om te gooien. In Italië bouwt hij nu verder aan zijn vermogen door het produceren van olijfolie en het verhuren van vakantiehuizen. Het vermogen van Arjen Huffels is dus grotendeels opgebouwd door slimme investeringen en ondernemerschap.


Hoeveel verdient Arjen Huffels per maand?

Het salaris van Arjen Huffels is niet publiekelijk bekend, maar gezien zijn succesvolle verleden als kapper en zijn huidige ondernemingen in Italië, zou hij naar verwachting een comfortabel inkomen hebben.

Het is lastig in te schatten hoeveel hij per maand verdient, maar gezien zijn veelzijdige werkzaamheden is het salaris van Arjen Huffels waarschijnlijk passend voor zijn ondernemende rol.


FAQ

Wat is het vermogen van Arjen Huffels?

Het exacte vermogen van Arjen Huffels is niet bekend, maar zijn inkomen komt uit verschillende ondernemingen, zoals zijn olijfolieproductie en huizenverhuur in Italië.

Hoeveel verdient Arjen Huffels per maand?

Het salaris van Arjen Huffels is niet openbaar, maar zijn ondernemingen in Italië en eerdere werk als kapper zouden hem een stabiel inkomen bezorgen.

Waar woont Arjen Huffels momenteel?

Arjen Huffels woont momenteel met zijn partner Jacobien Schumacher en hun kinderen op het platteland in Puglia, Italië, waar ze samen olijfolie produceren en huizen verhuren.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>