Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/09/2024

Wat is het vermogen van Jacobien Schumacher? Jacobien Schumacher is vooral bekend door haar deelname aan realityprogramma’s zoals Kerels met een Kleintje en Daar Gaan Ze Weer. Met haar man Arjen woont ze inmiddels in Italië, waar ze samen werken aan hun droomhuis. Het doel van dit artikel is om meer te weten te komen over haar salaris, haar vermogen en hoe ze dit heeft opgebouwd. We geven je een kijkje in de financiële situatie van Jacobien en de weg die ze heeft afgelegd.


Benieuwd naar het Vermogen van Jacobien Schumacher? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Jacobien Schumacher?

Wie is Jacobien Schumacher? Jacobien werd in Nederland bekend door het programma Kerels met een Kleintje, waar ze met haar man Arjen hun gezinsleven deelde.

Inmiddels woont het stel, samen met hun kinderen, in Italië. 

Vermogen Jacobien Schumacher

Daar leven ze een eenvoudig leven op het platteland, terwijl ze hun eigen huis verbouwen.

Jacobien is temperamentvol en strijdlustig, vooral als het gaat om haar gezin. Ze geniet van het Italiaanse buitenleven en heeft zich volledig aangepast aan de cultuur. 

Haar huidige functie is vooral gericht op het beheren van hun nieuwe huis en het toeristisch verhuren ervan.

Jacobien is een vrouw die niet bang is om risico’s te nemen en heeft haar luxe stadsleven in Amsterdam ingeruild voor de rust van het Italiaanse platteland.

Haar huidige functie is vooral gericht op het beheren van hun nieuwe huis en het toeristisch verhuren ervan.


Waar heeft Jacobien Schumacher haar vermogen mee verdiend?

Het vermogen van Jacobien Schumacher is voornamelijk opgebouwd door haar televisiewerk en verhuur van huizen.

Ze werd bekend door verschillende realityprogramma’s, waarin ze haar privéleven deelde. Na haar emigratie naar Italië is ze begonnen met het opbouwen van een nieuw leven, waar ze haar huis wil omtoveren tot een vakantieverblijf.

Hoewel het vermogen van Jacobien Schumacher niet publiekelijk bekend is, komt het duidelijk voort uit haar activiteiten in de media en haar ondernemerschap in de toeristische sector.


Hoeveel verdient Jacobien Schumacher per maand?

Het salaris van Jacobien Schumacher is niet publiekelijk bekend. Aangezien ze een bekende realityster is, ligt het voor de hand dat ze een goed inkomen verdient met haar televisieoptredens.

Daarnaast heeft ze inkomsten uit de verhuur van haar huis in Italië. Het salaris van Jacobien Schumacher is waarschijnlijk passend voor haar rol als ondernemer en mediapersoonlijkheid, maar exacte bedragen zijn nooit gedeeld.


Wat is het vermogen van Jacobien Schumacher?

Wat is het vermogen van Jacobien Schumacher? Helaas is er geen specifieke informatie bekend over het exacte bedrag.

Jacobien heeft haar bekendheid vergroot door realityprogramma’s, waarin ze haar leven in Nederland en Italië deelt. Samen met haar man Arjen probeert ze nu in Italië een nieuw bestaan op te bouwen door huizen te verbouwen.

Hoewel het vermogen niet publiekelijk is, verdient ze vermoedelijk goed door haar televisieoptredens en verhuur van hun Italiaanse huis aan toeristen.

Leuke weetjes over Jacobien Schumacher

  • Jacobien Schumacher heeft samen met Arjen Huffels 4 kinderen
  • Arjen en Jacobien zijn hoofdrolspelers in de hitserie Daar Gaan Ze Weer

Naam

Jacobien Schumacher

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

1991

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Realityster

Geslacht 

Man

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Televisie / olijven


FAQ

Wat is het vermogen van Jacobien Schumacher?
Het vermogen van Jacobien Schumacher is niet publiekelijk bekend. Ze heeft haar geld waarschijnlijk verdiend via televisieoptredens en verhuur van haar huis.


Hoe heeft Jacobien Schumacher haar vermogen opgebouwd?
Jacobien heeft haar vermogen opgebouwd door realityprogramma’s en ondernemerschap in Italië, waar ze haar huis verhuurt aan toeristen.


Hoeveel verdient Jacobien Schumacher per maand?
Het salaris van Jacobien Schumacher is onbekend, maar ze verdient waarschijnlijk goed met haar televisieoptredens en toeristische activiteiten.


Wat doet Jacobien Schumacher nu?
Jacobien woont in Italië en werkt aan de verbouwing en verhuur van haar huis. Ze blijft actief in de media door haar deelname aan televisieprogramma’s.


Waar woont Jacobien Schumacher?
Jacobien woont momenteel in Italië, waar ze met haar gezin een nieuw leven opbouwt op het platteland.


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>