Wil je graag voor 500 euro bitcoin kopen? Dat kan! In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoef je geen hele Bitcoin te kopen. Je kan 'gewoon' een klein stukje Bitcoin kopen.  Hoe dat zit vertellen we je in dit artikel! 


Hoe moet ik 500 euro Bitcoin kopen?

We leggen je graag uit hoe je 500 euro aan Bitcoin kunt kopen via onderstaande stappenplan. Kom je er alsnog niet uit? Neem dan contact met mij op of een van onze andere teamleden via het Contactformulier onderaan de pagina.

Stappenplan 500 euro Bitcoin kopen

  • 1. Kies een crypto broker: Wij adviseren om gebruik te maken van Bitvavo. Deze is het makkelijkst in gebruik en heeft de laagste handelskosten. Daarnaast krijg je tijdelijk 1000€ GRATIS handelsbonus! Je kunt hier een account aanmaken. Dit kost ongeveer 3 minuten.                                                                                                    
  • 2. Registreren: Registreer bij de cryptobroker zodat je kunt beginnen met handelen
  • 3. Stort € 500: Mocht je toch voor meer of minder geld Bitcoin kopen dan kan dat ook uiteraard. Je hoeft ook niet al het geld wat je gestort hebt gelijk om te zetten in cryptocurrency.

Hoeveel is 500 euro aan Bitcoin?

Omdat de koers continu veranderd, verschilt het per dag om te kunnen zeggen hoeveel 500 euro aan Bitcoin waard is. Om de live koers van dit moment te checken vul je in de tabel hieronder 500 euro in. Vervolgens wordt er gelijk omgerekend hoeveel dat in BTC is.

De koers van de Bitcoin is vergeleken met andere cryptomunten redelijk stabiel en daarom wordt Bitcoin ook wel het digitale goud genoemd.

De blockchain technologie die aan de basis ligt van Bitcoin stelt houders in staat geld te verzenden en te ontvangen zonder tussenkomst van een derde partij, zoals een bank of betalingsprovider, en terwijl ze volledig anoniem blijven.

500 euro Bitcoin kopen of zelfs 1000 euro kan dus zeker een goede investering voor de langere termijn zijn. Als jij voor de long term in crypto zit mag deze munt niet ontbreken aan je portfolio.

Leestip: waar kun je Bitcoins kopen? en 100 euro bitcoin kopen
Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>