• Home
  • /
  • Crypto
  • /
  • 1000 euro bitcoin kopen? Dit is de veiligste manier

Steeds meer mensen kiezen ervoor om Bitcoin in hun investerings portfolio te stoppen. Je risico's en kansen verspreiden is het belangrijkste basisprincipe in de wereld van beleggen. 1000 euro bitcoin kopen kan dan ook een goede aanvulling zijn op je portfolio. 

In dit artikel leggen we je uit hoe, en waar je dat het beste kunt doen.


Hoe moet ik 1000 euro Bitcoin kopen?

Soms lijkt het erop alsof je een IT specialist moet zijn om bitcoins of andere crypto te kopen. In werkelijkheid valt dit heel erg mee. Er zijn gebruiksvriendelijke platformen waar zelfs de grootste digibeet op een veilige manier 1000 euro bitcoin kan kopen.

In het stappenplan hieronder laten we zien hoe het werkt met Bitvavo. Wij adviseren zelf Bitvavo omdat het een zeer betrouwbare partij is. Ze maken gebruik van een wijd scala aan beveiligingsmethodes en hebben ook een garantiefonds waar je tot €100.000 gedekt wordt als het platform gehackt wordt.

Stappenplan 1000 euro Bitcoin kopen

  • 1. Ga naar de website van Bitvavo: Naast het feit dat zij een betrouwbare partij zijn van Nederlandse bodem, is het ook nog eens de broker die de laagste transactiekosten rekent. De transactiekosten bedragen namelijk 0,25%, waar anderen het viervoudige hanteren. Ook hebben ze een tijdelijke welkomstactie waarbij je 1000€ gratis handelsbonus krijgt bij het aanmaken van een account. Maak hier gratis je account aan
  • 2. Stort 1000 euro: Op het moment dat jij jouw account hebt aangemaakt kun je beginnen met kopen. Dit kan gemakkelijk via iDeal of een bank overschrijving. Gebruik altijd je eigen rekening voor stortingen. Wanneer je jouw geld later wil opnemen wordt het namelijk op dezelfde rekening gestort.
  • 3. Investeren in Bitcoin (BTC): Als het geld op jouw Bitvavo account staat, kun je klikken op Bitcoin. Geef aan voor hoeveel euro je BTC wil aanschaffen. Dit kan de volledige 1000 euro zijn die je hebt gestort maar je kunt dit bedrag ook verdelen over verschillende coins.

Hoeveel is 1000 euro in Bitcoin?

Omdat de Bitcoin koers iedere minuut verandert hebben we hieronder een tabel voor je klaargezet met de live prijs. Hierin kun je precies zien hoeveel 1000 euro bitcoin waard is.

Voer onderin de tabel het bedrag 1000 in. De prijs zal direct worden omgerekend in BTC. Vervolgens kun je op de knop klikken om direct doorgestuurd te worden naar de bijbehorende aanbieder (Bitvavo).

Wees ervan bewust dat beleggen risico's met zich meebrengt. Of je nou belegt in aandelen, vastgoed of de beste cryptomunten. Investeer dan ook niet meer dan je bereid bent te verliezen en deel je wachtwoorden nooit met anderen! Ook als een bedrijf jou benaderd hierover moet je nooit je gegevens afstaan. De kans is namelijk zeer groot dat het gaat om oplichters die zich voordoen als een bedrijf. Verwijder mails direct en klik niet op linkjes die je niet vertrouwt.

Om helemaal veilig te zijn raden wij aan om je cryptocurrency op te slaan op een hardware ledger.

Leestip: 500 euro bitcoin kopen en 100 euro bitcoin kopen of 5000 euro Bitcoin kopen
Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>